Μπαρτσελόνα σε αναταραχή: Θα γίνει ο Ντεμπελέ ο δικός της Εμπαπέ;

09:56 29/7/2023 - Πηγή: Contra

Η Παρί Σεν Ζερμέν χτίζει με την προοπτική να μην έχει τον Κιλιάν Εμπαπέ τα επόμενα χρόνια, οπότε χρειάζεται δυνατό λίφτινγκ στην επίθεση ώστε με στοχευμένες κινήσεις να καλυφθεί όσο περισσότερο γίνεται το κενό που αναμένεται ν' αφήσει πίσω του ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Και ποιος θα πονέσει περισσότερο την ομάδα πέραν από έναν Γάλλο; Έτσι σκέφτεται η ΠΣΖ και τις τελευταίες ώρες έχει μπει δυνατά στην υπόθεση απόκτησης του Ουσμάν Ντεμπελέ

εκμεταλλευόμενη πράγματα και καταστάσεις. Οι Παριζιάνοι για τα οικονομικά τους δεδομένα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τον σταρ της Μπάρτσα με ελάχιστα χρήματα.

Εφόσον τα βρουν με τον ποδοσφαιριστή έως το τέλος του Ιούλη, τότε καταθέτουν στους Μπλαουγκράνα 50.000.000 ευρώ και επαναπατρίζουν τον επιθετικό. Εάν το θέμα τραβήξει από την πρώτη μέρα του Αυγούστου κι έπειτα τότε η ρήτρα αποδέσμευσης του Ντεμπελέ εκτοξεύεται στα 100.000.000 ευρώ και το ενδεχόμενο απόκτησής του θολώνει.

Σε όλο αυτό θα παίξει 100% ρόλο η στάση του Ντεμπελέ. Ο Γάλλος μπορεί στα πρώτα του χρόνια να... βασάνισε τον οργανισμό με τη συμπεριφορά του αλλά τα τελευταία χρόνια και ειδικά με τον Τσάβι καθοδηγητή έχει γίνει βασικό γρανάζι στη μηχανή των Μπλαουγκράνα.

Η Μπάρτσα είναι στενά οικονομικά και μήνες τώρα παλεύει να βρει τρόπους για να προσφέρει στον Ντεμπελέ ένα πολύ καλό συμβόλαιο για τον κρατήσει στο Καμπ Νου. Τα καταλανικά μίντια, πάντως, μεταδίδουν από την πρώτη στιγμή που έσκασε το ενδιαφέρον της Παρί πως ο Ουσμάν θέλει και θα μείνει αφοσιωμένος στην ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα