Μπαρτσελόνα, βόμβα Λαπόρτα: Ο πρόεδρος έκανε μεγάλη αποκάλυψη για τους δυο Ζοάο

13:57 19/12/2023 - Πηγή: Contra

Τις διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρώσει τις αγορές των Φέλιξ και Κανσέλο προχωρά με γοργούς ρυθμούς η Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός πως σε κανέναν από τους δύο δεν υπάρχει κάποια ρήτρα αποχώρησης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, γίνονται προσπάθειες με τον μάνατζερ των δύο παικτών, Ζόρζε Μέντες αλλά και με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να προχωρήσει το deal.

Μάλιστα, ο Λαπόρτα ανέφερε πως και οι δύο ομάδες έχουν κάνει γνωστά τα

ποσά τα οποία θέλουν για να πουν το "ναι" στην παραχώρηση των Ζοάο και η Μπάρτσα αναζητά τρόπους προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις τους, με τον Λαπόρτα να αισιοδοξεί πως στο τέλος όλες οι πλευρές θα είναι χαρούμενες.

"...Ο ατζέντης τους, η Ατλέτικο και η Μάντσεστερ Σίτι μας είπαν ήδη τι χρειάζεται για να τους υπογράψουμε. Θέλουμε και οι δύο να είναι μόνιμο κομμάτι της ομάδας και όχι να μείνουν δανεικοί. Ας δούμε πώς θα εξελιχθεί. Αισθάνομαι ότι όλα τα μέρη θα είναι χαρούμενα στο τέλος...".

Θυμίζουμε πως παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την Ατλέτικο να ζητά περίπου 70.000.000 ευρώ για την πώληση του Φέλιξ και την Μάντσεστερ Σίτι κάπου στα 30.000.000 για τον Κανσέλο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ξαφνικά Ικάρντι και πάλι στο προσκήνιο

Η Ρεάλ ψάχνει στόπερ αλλά απέρριψε την επιστροφή πρώην παίκτη της με 360 συμμετοχές στην ομάδα

Η Ίντερ Μαϊάμι συνεχίζει τα δωράκια στον Μέσι: Κλείδωσε η επανένωση με την πρώτη του αγάπη

Keywords
Τυχαία Θέματα