Δεν το κουνάει ο Ποτσετίνο, έπεσε όνομα για "καλοκαιρινό" αντικαταστάτη στην Τσέλσι

16:38 27/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο μίλησε σχετικά με το ζήτημα προπονητή στην Τσέλσι και τους δεσμούς, αλλά και τι ξημερώνει στον Λονδρέζικο σύλλογο.

Ο Ιταλός σχολίασε τα νέα σχετικά με την "ανθεκτικότητα" της καρέκλας του Ποκετίνο, εξηγώντας ότι οποιοσδήποτε προπονητής θα δυσκολευόταν αφάνταστα στην παρούσα κατάσταση στο Στάμφορντ Μπριτζ και ότι η απόφαση για τον Αργεντινό θα ληφθεί πιθανότατα στο τέλος της σεζόν και όχι τώρα.

Βέβαια, η Τσέλσι μόλις υπέστη άλλο ένα πλήγμα σε αυτή τη δύσκολη πορεία, χάνοντας 1-0 από τη Λίβερπουλ στον τελικό του Carabao Cup το Σαββατοκύριακο, ενώ οι "Μπλε" παραμένουν και στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Ο Ποτσετίνο μπορεί να ανέλαβε ένα δύσκολο έργο, αλλά ξεκάθαρα τα τόσα εκατομμύρια στις μεταγραφές δεν αφήνουν κανένα περιθώριο δικαιολογίας για να απαλύνει τον πόνο βαθμολογικά.

Για αυτό ακριβώς τον λόγος ένα καινούριο όνομα έπεσε στο τραπέζι για να εξετασθεί μέχρι το καλοκαίρι. Ο Αμορίμ φέρεται να είναι στο προσκήνιο, αν και προς το παρόν ο τεχνικός της Σπόρτινγκ δεν έχει κάνει καμία επαφή με συλλόγους, την ώρα που αρκετές ομάδες τον παρακολουθούν. Φαίνεται ότι ο Αμορίμ είναι ανοιχτός σε μια μετακίνηση σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει κατά πάσα πιθανότητα.

"Η πίεση στον Ποτσετίνο υπάρχει από τα τέλη Ιανουαρίου - η Τσέλσι θέλει καλύτερα αποτελέσματα, οπότε η πίεση παραμένει εκεί, αλλά η προτεραιότητα ήταν πάντα να τελειώσει η σεζόν με τον Ποτσετίνο και στη συνέχεια να αξιολογήσουν την κατάσταση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού", δήλωσε ο Ρομάνο.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος Χακίμι; Φέρνει κι άλλον παίκτη στην Ρεάλ ο Εμπαπέ for free κιόλας

Τέλος εποχής; Ο Μάρκο Ρόις μπορεί να αποχωρήσει μετά από 12 χρόνια στην Ντόρτμουντ

Keywords
Τυχαία Θέματα