Εάν η Μπαρτσελόνα αποκλειστεί από το Champions League ο Τσάβι θα φύγει κι αυτός είναι το φαβορί για να αναλάβει

15:55 12/2/2024 - Πηγή: Contra

Βαθιά αγωνιστική κρίση στην Μπαρτσελόνα η οποία μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται. Ο στόχος για την επανάληψη της περσινής επιτυχίας έχει εξανεμιστεί και τα δείγματα γραφής, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δείχνουν ότι η ομάδα αυτή δεν έχει ούτε ευρωπαϊκό μέλλον.

Ο Τσάβι από νωρίς, κιόλας, ξεκαθάρισε ότι το καλοκαίρι το κλαμπ θα έχει άλλο προπονητή αφού ο ίδιος δεν θα συνεχίσει να κοουτσάρει ενώ η ψύχρανση στην σχέσεις του με τη διοίκηση

της Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει, όμως, περίπτωση να δούμε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Μπλαουγκράνα νωρίτερα; Η απάντηση σύμφωνα με την AS είναι "ναι".

Εάν η Μπαρτσελόνα αποκλειστεί από την Νάπολι τις επόμενες εβδομάδες και μείνει εκτός Champions League, τότε ο Τσάβι θα χαιρετήσει. Είναι κάτι το οποίο θέλει και ο παλαίμαχος εμβληματικός μέσος. Το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου, πάντως, δεν σταματάει στο σενάριο της πρόωρης αποχώρησης του Τσάβι.

Δίνει και συνέχεια όσον αφορά στον διάδοχό του. Η Μπάρτσα, λοιπόν, φέρεται να θέλει να πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό ο οποίος θα είναι -εφόσον συμβούν όλα όσα διαβάσετε- ο Ράφα Μάρκεζ. Ο Μεξικανός που αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα για επτά χρόνια είναι τώρα προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου και η AS δεν αποκλείει την αναβάθμισή του σε πρώτο.

Διαβάστε περισσότερα

Κάτι πάει λάθος στην Παρί: Έχασε με αστείο ποσό ταλέντα αξίας 477.000.000 ευρώ

Ρεάλ: Τρόμο προκαλεί η ενδεκάδα των Μαδριλένων με τις τρεις "βόμβες" ενεργοποιημένες

Keywords
Τυχαία Θέματα