Θαλασσοταραχή στην Μπαρτσελόνα, φήμες για επαφή με αντικαταστάτη του Ντέκο

14:14 12/2/2024 - Πηγή: Contra

Η κατάσταση στη Μπαρτσελόνα περισσότερο τείνει στον να χειροτερεύει, παρά στο να βελτιώνεται. Νέες εξελίξεις στον σύλλογο μπορούν να διαφοροποιήσουν πολλά ακόμα και πριν το καλοκαίρι.

Μετά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Γρανάδα, μία πορτογαλική εφημερίδα δημοσίευσε μια συνέντευξη του τωρινού αθλητικού διευθυντή των “Μπλαουγκράνα”, Ντέκο, με τον ίδιο να φέρεται να υποστηρίζει πως αναμένεται να υπάρξει τεράστια αλλαγή στο στιλ και την προσέγγιση της ομάδας

για την επόμενη σεζόν.

Το δημοσίευμα αυτό, ωστόσο, διάψευσε η Μπαρτσελόνα και ο ίδιος ο Ντέκο.

Μετά από αυτό, ακολούθησε ένα νέο δημοσίευμα που σύμφωνα με αυτό ο Λαπόρτα επιχείρησε να προσλάβει ξανά τον προηγούμενο αθλητικό διευθυντή, Ματιέ Αλεμάνι.

Μάλιστα το δημοσίευμα αυτό τονίζει πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ταξίδεψε μέχρι την Μαγιόρκα με στόχο να πείσει τον Αλεμάνι να επιστρέψει, με τον ίδιο όμως να είναι κατηγορηματικός παρά την μεγάλη προσπάθεια του Λαπόρτα.

Αξίζει να αναφερθεί, πως ο Αλεμάνι αποχώρησε οικειοθελώς από τον σύλλογο της Καταλονίας το 2023, ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Τρόμο προκαλεί η ενδεκάδα των Μαδριλένων με τις τρεις "βόμβες" ενεργοποιημένες

Η μητέρα-ατζέντης του Εμπαπέ είναι η αιτία που δεν υπογράφει σε Ρεάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα