Εμπαπέ τι θέλεις να μας πεις; Κρυφό μήνυμα ή σύμπτωση το "999" που ανέβασε ο Γάλλος σούπερ σταρ

11:38 31/7/2023 - Πηγή: Contra

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέρασε μερικές ημέρες στο Μόντε Κάρλο και παραμένει σιωπηλός όσον αφορά στο μέλλον του ή μπορεί κι όχι. Αυτό υποψιάζονται οι εκατομμύρια ακόλουθοί του και οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας. Δεν φταίνε, όμως, αυτοί αλλά ο Γάλλος σούπερ σταρ με την ανάρτησή που έκανε και προκάλεσε χάος.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των φωτογραφιών που δημοσίευσε ο αρχηγός της Γαλλίας από το Μονακό ήταν και μία που έδειχνε τρία τραπουλόχαρτα

με τον αριθμό εννέα που σχηματίζουν το συμβολικό "999". Ο προαναφερθέντας αριθμός, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο διαδίκτυο, έχει ιδιαίτερη σημασία για τους φαν τέτοιου είδους ιστοριών.

Τι σημαίνει; Η θεωρία λέει πως ο αγγελικός αριθμός "999" αποτελεί μήνυμα από τον φύλακα άγγελό σου πως ένα κεφάλαιο της ζωής σου φτάνει στο τέλος του και προχωράς στο επόμενα. Με την καθοδήγηση και την προστασία των αγγέλων σου το νέο ξεκίνημα θα σου φέρει χαρά. Αυτός είναι ο ορισμός...

Άλλοι πάλι θεώρησαν τα εννιάρια ως ξεκάθαρο μήνυμα του Εμπαπέ για τον αριθμό της φανέλας που θα φοράει στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τη φυγή του Καρίμ Μπενζεμά για την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ.

Η ανάρτηση του Κιλιάν Εμπαπέ

Keywords
Τυχαία Θέματα