Ο γίγαντας Κόστα λέει "όχι" στους Σαουδάραβες και επιστρέφει Βραζιλία, 1.800 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του

13:11 30/7/2023 - Πηγή: Contra

Στην Βραζιλία θεωρούν βέβαιη την επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα πίσω στην πατρίδα καθώς η Βάσκο Ντε Γκάμα του προσφέρει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο και την ευκαιρία να ζήσει με ολόκληρη την οικογένειά του στην γενέτειρά του.

Ο θηριώδης επιθετικός φέρεται να έχει προτάσεις και από την Σαουδική Αραβία, αλλά δεν είναι ζεστός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Μέση Ανατολή.

Το παράδοξο βέβαια της υπόθεσης (Ντιέγκο Κόστα είναι αυτός) είναι πως ο παίκτης -σύμφωνα πάντα με τους Βραζιλιάνους ρεπόρτερ- έχει αρχίσει να τρέχει τις διαδικασίες

για να βρει σπίτι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, πάρα πολύ μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του που είναι το Λαγκάρτο.

Για την οικονομία του θέματος το Ρίο από το Λαγκάρτο απέχει 1.800 χιλιόμετρα κάτι που απαιτεί 25 ώρες οδήγησης για να φτάσεις στον προορισμό σου εάν επιλέξεις το συγκεκριμένο τρόπο μετακίνησης. Επίσης, οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν πως η Βάσκο Ντε Γκάμα δίνει στον Κόστα salary, πρωτοφανή για τα βραζιλιάνικα δεδομένα.

Θυμίζουμε πως τελευταίος σταθμός της καριέρας του Βραζιλιάνο (πολιτογραφημένου Ισπανού) φορ ήταν οι Γουλβς με το πρόσημο της παρουσίας του εκεί να είναι θετικό παρά το γεγονός ότι σκόραρε μόλις μία φορά στην Premier League.

Keywords
Τυχαία Θέματα