Είχε δίκιο τελικά ο Κλοπ για τον Χάκπο; Ο Μακ Άλιστερ βγήκε μπροστά και έδωσε τα εύσημα

13:27 6/4/2024 - Πηγή: Contra

Η πορεία του Κόντι Χάκπο στην στην Λίβερπουλ για αρκετούς ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Πολλοί βιάστηκαν να βγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία ατυχής μεταγραφή, εντούτοις ο Ολλανδός έχει βαλθεί με μέσω της σκληρής δουλειάς να τους αποδείξει το αντίθετο.

Ο ίδιος φέτος διανύει μία καλή σεζόν και παρά τα προβλήματα και την εν μέρει αρνητική προκατάληψη εναντίον του, έχει καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα.

Ο ίδιος ο Μακ Άλιστερ αποφάσισε να επαινέσει τον συμπαίκτη του σε μια στιγμή που έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο του Ολλανδού,

ο οποίος σαφώς εκτίμησε τη χειρονομία.

"Επιτρέψτε μου να πω κάτι, είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτόν τον τύπο.

"Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και σήμερα πέτυχε το γκολ του. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένα από αυτά τα παιδιά που δουλεύουν πολύ σκληρά και είναι πάντα θετικός και καλός ηγέτης για την ομάδα".

Ο Μακ Άλιστερ πρόσθεσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν και για την ομάδα".

Ο Γκάκπο την φετινή σεζόν έχει βελτιώσει κατά πολύ τα στατιστικά του και τα οποία μπορούν να εκτοξευτούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα μετρά 14 τέρματα και 4 ασίστ σε 44 συμμετοχές έχοντας βοηθήσει και αυτός με την σειρά του να είναι ανταγωνιστική η ομάδα για την κατάκτηση της Premier League.

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτα τα τρόπαια και μετά μετά Λίβερπουλ ο πιθανός διάδοχος του Κλοπ

Ο Μέσι ίσως γίνει μέτοχος στην Ίντερ Μαϊάμι και αυτό επηρεάζει τον μισθό του

Keywords
Τυχαία Θέματα