Γιουνάιτεντ: Με υποστήριξη Ράντκλιφ η κίνηση για δύο προσθήκες

12:55 24/1/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μία πολύ μέτρια, ως τώρα, χρονιά αφού βρίσκεται στην 8η θέση της Premier League και οφείλει να βελτιωθεί και μάλιστα σύντομα. Ο Τζίμ Ράντκλιφ μετά την εξαγορά του 25% που του επιτρέπει να "τρέχει" το αγωνιστικό τμήμα θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια του Τεν Χάγκ για ένα καλό πλασάρισμα στην τετράδα και φυσικά στο σεντόνι με τα αστέρια.

Η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να αντιμετωπίσει σοβαρά θέματα με το Financial Fair Play

και επομένως ο στόχος αυτός είναι πολύ σημαντικό να επιτευχθεί και για αυτό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για δύο προσθήκες που θεωρούν εντός του συλλόγου πως θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση.

Τα ονόματα αυτά είναι οι Ντε Λιχτ και Τσούπο Μότινγκ. Ο πρώτος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τόμας Τούχελ και αποτελούσε τρίτη λύση πίσω από τους Κίμ και Ουπεμεκανό, τουλάχιστον μέχρι την άφιξη του Ντάιερ από την Τότεναμ. Ο δεύτερος από την άλλη μεριά, είναι ο τρίτος επιθετικός της Μπάγερν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι με τους Βαυαρούς να μην στέκονται εμπόδιο σε μία πιθανή φυγή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον πραγματοποιηθούν αυτές οι κινήσεις, θα είναι με την μορφή δανεισμού και όχι με κανονική μεταγραφή και ακολούθως προκύπτουν ορισμένα συμπεράσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα