Η Μπάγερν πήρε τη μεγάλη απόφαση, πάει για προπονητή

11:37 21/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπάγερν φέρεται να πήρε μία σοβαρή απόφαση για την συνέχεια της χρονιάς και εν τέλει ο Τόμας Τούχελ αναμένεται να αποχωρήσει συναινετικά το καλοκαίρι από την Βαυαρική ομάδα.

Η είδηση της αποχώρησης του Τόμας Τούχελ από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν δεν ηχεί έντονα στα αυτιά όσων είχαν παρακολουθήσει την υπόθεση με το θέμα προπονητή. Οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Γερμανός μετά τις τελευταίες ήττες ήταν ελάχιστες ωστόσο η απόφαση της Μπάγερν δεν προβλέπει

άμεση αντικατάσταση.

Ο Τούχελ φαινόταν πως είχε χάσει τα αποδυτήρια, υπήρχε δυσλειτουργία σε άμυνα και επίθεση και ο ίδιος δεν ενέπνεε σιγουριά. Παρόλα αυτά, είχε αρχικά αποφασιστεί να μην προχωρήσει η διοίκηση σε αλλαγές και να υπάρξει εμπιστοσύνη στον προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν. Φαίνεται όμως πως το τετ α τετ με τον προπονητή δεν ήταν καταλυτικό και η αποχώρηση έχει κανονικά δρομολογηθεί για το καλοκαίρι.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό γιατί δεν θα προκύψει άμεση πρόσληψη αντικαταστάτη, αλλά προς το παρόν αυτό που προέχει είναι να φανεί πόσο συνεπείς θα είναι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο από εδώ και πέρα μέσα σε αυτό το νέο πλαίσιο.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσα σε 18 μήνες πέτυχε το αδιανόητο, ο “Terminator” του Μάντσεστερ έχει φοβερίσει πλέον κάθε αντίπαλο και θύμισε Μέσι

Λύθηκε και το πιο καυτό ζήτημα για να γίνει ο Εμπαπέ παίκτης της Ρεάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα