Δύο Ισπανοί μονομάχοι για παίκτη από το Μάντσεστερ

13:02 20/2/2024 - Πηγή: Contra

Η αλήθεια είναι πως τελευταία υπάρχει η αίσθηση ότι δεν “κυκλοφορούν” στην αγορά αρκετοί σέντερ φορ ικανοί να δώσουν το κάτι παραπάνω και να ηγηθούν. Επομένως, κάθε νεαρός εξελίξιμος παίκτης τραβάει αμέσως τα βλέμματα, καθώς οι ομάδες θέλουν να επενδύσουν σε αυτή τη θέση που είναι κομβικής σημασίας.

Ένας τέτοιος παίκτης φαίνεται να είναι και ο Μέισον Γκρίνγουντ ο οποίος, μετά από τις δικαστικές και όχι μόνο περιπέτειες που πέρασε, επέστρεψε στην δράση και αγωνίζεται

με τα χρώματα της Χετάφε στην Primera Division. Η Γιουνάιτεντ έχει γνωστοποιήσει στον νεαρό Άγγλος πως ο ίδιος δεν έχει μέλλον στο Μάντσεστερ και για αυτό η πώλησή του είναι ένα υπαρκτό εξαιρετικά πιθανό σενάριο.

Με την Χετάφε διανύει μία πολύ καλή χρονιά και φαινομενικά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο μεγάλων εγχώριων ομάδων με τα 7 τέρματα και 5 ασίστς σε 24 αγώνες.

Οι Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να παρατηρούν τον νεαρό επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα αποφασίσουν πως θα πράξουν. Ένα ενδεχόμενο ζήτημα που μπορεί να προκύψει είναι η τιμή που έχει ορίσει η Γιουνάιτεντ.

Τα 40 τουλάχιστον εκατομμύρια που ζητούν “Οι Κόκκινοι Διάβολοι” μπορεί να αποθαρρύνει αυτές τις ομάδες, ωστόσο το ποσό δεν κρίνεται απαγορευτικό για ομάδες της Premier League, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιο ενδιαφέρον από το Νησί.

Διαβάστε περισσότερα

Συμπαίκτης του Μέσι στην στην Ίντερ Μαϊάμι έχει μεγαλύτερη περιουσία από τον Αργεντινό

Ο Γκουαρντιόλα απολογήθηκε σε πρώην παίκτη του για ανάρμοστη συμπεριφορά

Keywords
Τυχαία Θέματα