Η Μπάρτσα χαμογελάει με την ρήτρα που έβαλε η Σίτι στον διακαή πόθο του Τσάβι

15:38 12/9/2023 - Πηγή: Contra

Νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2026 υπέγραψε ο Μπερνάρντο Σίλβα, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής είχε στα χέρια του πρόταση τόσο από την Μπαρτσελόνα όσα και από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρά το γεγονός πως οι Πολίτες κράτησαν τον ποδοσφαιριστή, μόνο σίγουροι δεν είναι για την παραμονή του, καθώς στη συμφωνία ομάδας και παίκτη υπάρχει ειδική ρήτρα αγοράς του και μάλιστα πολύ προσιτή.

Συγκεκριμένα,

όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος του Relevo, Ματέο Μορέτο, όποια ομάδα θέλει μπορεί να κάνει δικό της τον Πορτογάλο αντί του ποσού των 58.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την MUNDODEPORTIVO, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις και σχεδιάζει το επόμενο καλοκαίρι, αν τα οικονομικά της το επιτρέπουν, να καταθέσει το εν λόγω ποσό καθώς ο Πορτογάλος εξτρέμ αποτελεί έναν από τους διακαής πόθους του Τσάβι.

Ανοιχτά έχουν τα ραντάρ τους οι μπλαουγκράνα και για την περίπτωση του Ντάνι Όλμο, για τον οποίο όμως η Λειψία απαιτεί ποσό άνω των 60.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ντέκο ζήτησε το απόλυτο ραντεβού για ν' ανοίξει τα μάτια της Μπαρτσελόνα σε όλο τον κόσμο

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος του CR7 ξαναχτυπά με νέα αποθέωση προς τον Πορτογάλο

Στα άκρα οι σχέσεις του Μπονούτσι με την Γιουβέντους: Ο Ιταλός καταθέτει μήνυση στην "Μεγάλη Κυρία", ο λόγος

Keywords
Τυχαία Θέματα