Η Μπαρτσελόνα τίμησε το "φύλαγε τα ρούχα σου" και καθάρισε με τα συμβόλαια δύο σπουδαίων παικτών

10:54 16/9/2023 - Πηγή: Contra

Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί από την Μπαρτσελόνα πως υπάρχει συμφωνία με τους Λαμίν Γιαμάλ και Αλεχάντρο Μπαλντέ. Αμφότεροι έχουν δώσει τα χέρια με τους Μπλαουγκράνα για νέα συμβόλαια πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Γιαμάλ για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Σίτι -βάσει δημοσιευμάτων- συμφώνησε με τους Καταλανούς για συμβόλαιο έως το 2026. Ο πιτσιρικάς που έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του δεν μπορούσε να υπογράψει για παραπάνω καθώς υφίσταται

νόμος που απαγορεύει σε ανήλικους ποδοσφαιριστές να υπογράφουν συμβόλαια μεγαλύτερα των τριών ετών.

Από την άλλη ο Μπαλντέ έχει συμφωνήσει έως το 2028, δηλαδή πενταετές, με την Μπαρτσελόνα να διασφαλίζει τα συμφέροντά της και για τους δύο. Μέχρι στιγμής, επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό εάν στις νέες συμφωνίες σε κάποιο από τα δύο συμβόλαια ή και στα δύο έχει μπει ρήτρα με συγκεκριμένο ποσό αποδέσμευσης.

Ειδικότερα για το θέμα του Γιαμάλ ήταν κρίσιμο η Μπαρτσελόνα να κλειδώσει την παραμονή του στην ομάδα τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 16χρονος εξτρέμ θεωρείται ως ο επόμενος ηγέτης των Μπλαουγκράνα και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παίξει φέτος σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος με δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

Επίσης, ο Λαμίν Γιαμάλ είναι διεθνής με την ανδρών της Ισπανίας με δύο ματς και ένα γκολ να έχουν ήδη γραφτεί στο βιογραφικό του. Ο Μπαλντέ είναι επίσης προϊόν των ακαδημιών της Μπάρτσα, 19 ετών και διεθνής με τη Φούρια Ρόχα. Πέρυσι που ήταν πρωταθληματική σεζόν για τους Καταλανούς αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδι με ένα γκολ και επτά ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα