Double η Τότεναμ: Προπονητής του μήνα ο Ποστέκογλου, παίκτης του μήνα ο Μάντισον

13:51 15/9/2023 - Πηγή: Contra

Η Τότεναμ με τον Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο άρχισε τη σεζόν στο πρωτάθλημα εξαιρετικά και είναι δεύτερη στην Premier League με 10 βαθμούς, δύο πίσω από την Σίτι και σε ισοβαθμία με τις Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ. Ο αήττητος στο πρωτάθλημα 58χρονος τεχνικός, μάλιστα, είδε στην ψηφοφορία για το μήνα Αύγουστο ένας δικός του παίκτης να βραβεύεται ως ο καλύτερος.

Ο λόγος για τον εξαιρετικό Τζέιμς Μάντισον που μετά από τον υποβιβασμό της Λέστερ συμφώνησε αντί 46.300.000 ευρώ με τους Λονδρέζους και τους έχει πάρει από το χέρι στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ο 26χρονος Άγγλος από το Κόβεντρι στα πρώτα πέντε ματς που έχει αγωνιστεί μετράει δύο γκολ και δύο ασίστ.

Θυμίζουμε πως ο Μάντισον όταν συμφώνησε με την Τότεναμ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, ενώ παράλληλα είχε κρούσεις κι από άλλες ομάδες με τα Σπιρούνια, όμως, να είναι αυτά που επικράτησαν στο τέλος.

Το βραβείο του προπονητή του μήνα δεν θα μπορούσε να μην καταλήξει στα χέρια του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος στις 4 πρώτες αγωνιστικές της Premier League έχει πλασάρει τα "Σπιρούνια" στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η σχετική ανάρτηση της Premier League

Διαβάστε περισσότερα

Δεν έπιασε στην Μπάρτσα, η Ρεάλ τον ξεπούλησε κι έρχεται η Άρσεναλ με 60 εκατ. ευρώ για χάρη του

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει χορηγό για να φέρει νωρίτερα παίκτη

Πόσα εκατομμύρια γύρισε η Παρί μέσω Κατάρ από τις πωλήσεις Βεράτι, Ντιαλό και Ντράξλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα