Η Μπόρνμουθ πετάει με Σολάνκε και προπονητή που ξεκίνησε την καριέρα του από την Κύπρο

09:20 27/12/2023 - Πηγή: Contra

Δεν έχουν τέλος τα θετικά αποτελέσματα για την Μπόρνμουθ καθώς σχεδόν με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κάνει ένα τρομερό για τη δυναμική της σερί.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα έχει καταγράψει 6 νίκες στις τελευταίες της 7 εμφανίσεις στην Premier League όντας πλέον στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αρχιτέκτονας της ξέφρενης πορείας της αγγλικής ομάδας είναι ένας προπονητής ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική

του καριέρα από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

Ο λόγος για τον 41χρονο τεχνικό Αντρέ Ιραολά ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της αγγλικής ομάδας από τον Ιούλιο του 2023 ενώ για ένα εξάμηνο βρέθηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας πριν μετακομίσει στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και την Μιράντες.

Το 2020 έκανε το μεγάλο βήμα για την Primera Division για χάρη της Ράγιο Βαγιεκάνο όπου και είχε μία επιτυχημένη παρουσία για σχεδόν μία 3ετια, κάτι που ταρακούνησε τους ανθρώπους της Μπόρνμουθ να τον φέρουν στο Νησί το περασμένο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ήδη με τις εμφανίσεις της η Μπόρνμουθ έχει κεντρίσει τα βλέμματα ουκ ολίγων ομάδων, με το ενδιαφέρον των σκάουτερς να επικεντρώνεται κυρίως στον Ντόμινικ Σολάνκε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκαρνάτσο κουβάλησε την Γιουνάιτεντ και μετά ξέσπασε κατά πάντων

Ρεάλ: Ο Καμαβινγκά λιώνει στην προπόνηση και έριξε τα social media με την ανάρτησή του

Ο Ρονάλντο ξεπέρασε Κέιν, Εμπαπέ και Χάλαντ και αγγίζει σπουδαία κορυφή

Keywords
Τυχαία Θέματα