Η Γιουνάιτεντ πάει για το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του μεγάλου αντιπάλου του Κέιν αντί μόλις 17.5 εκατ. ευρώ

10:31 1/12/2023 - Πηγή: Contra

Σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κρίστιαν Φαλκ, ο εκλεκτός του Τεν Χαχ προέρχεται από την Γερμανία.

Ο λόγος για τον φορ της Στουτγκάρδης, Σερχού Γκιρασί, ο οποίος πραγματοποιεί μία μαγική σεζόν στην Bundesliga με τη γερμανική ομάδα έχοντας 16 γκολ και 2 ασίστ σε 11 συμμετοχές

σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας τον μεγάλο αντίπαλο του Χάρι Κέιν στη μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο Γκιρασί αγωνίστηκε στη Στουτγκάρδη με τη μορφή δανεισμού από την Ρεν την περασμένη σεζόν, με τους Γερμανούς να παίρνουν την απόφαση να τον κάνουν δικό της αντί του ποσού των 9.000.000 ευρώ.

Στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ειδική ρήτρα αποχώρησής του ύψους 17.500.000 ευρώ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Γιουνάιτεντ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Μάλιστα, πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Γκιρασί να βρίσκεται και στη λίστα της Νιούκαστλ η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός παίκτη για τη γραμμή κρούσης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Ο Μαλντίνι αποκάλυψε τον λόγο της αποχώρησής του από τους ροσονέρι

Ο Ντι Μαρία αποχωρεί από την Μπενφίκα στο τέλος της σεζόν και πάει στη μεγάλη του αγάπη

Ο Ομπαμεγιάνγκ πρώτα "έπαθε" Γκαρνάτσο και μετά "πήρε" poker face

Keywords
Τυχαία Θέματα