Η Λίβερπουλ απάντησε άμεσα στην Τσέλσι: Τα βρήκε με Σαουθάμπτον για Λάβια αντί 69.5 εκατ. ευρώ, απαντάει άμεσα η Τσέλσι

12:26 14/8/2023 - Πηγή: Contra

Άμεση ήταν η απάντηση της Λίβερπουλ στο "χουνέρι" που της έκανε η Τσέλσι με την αστρονομική πρόταση που κατέθεσε στην Μπράιτον για την αγορά του Μοϊσές Καϊσέδο.

Έτσι, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Guardian, η Λίβερπουλ φέρεται πως κατέθεσε πρόταση ύψους 69.500.000 ευρώ στη Σαουθάμπτον για την αγορά του Ρομέο Λάβια, με τις δύο ομάδες πλέον να τα έχουν βρει και πλέον να αναμένεται η τελική απάντηση του ποδοσφαιριστή ή η... νέα

κίνηση ματ της Τσέλσι.

Οι μπλε πλην του Καϊσέδο, κινήθηκαν και για τον Λάβια, με την τελευταία πρόταση τους όμως να μην ξεπερνάει τα 60.000.000 ευρώ ποσό που δεν ικανοποίησε την Σαουθάμπτον αλλά το εν λόγω μέσο αναφέρει πως δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση για να ολοκληρώσει και δεύτερη "ληστεία".

Αν τελικά το deal ολοκληρωθεί, πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή ενδεκαδάτου ποδοσφαιριστή μετά από τους Αλέξις ΜακΆλιστερ και Σόμποσλαϊ.

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής φέρεται πως προτιμάει τη μεταγραφή του στην Τσέλσι καθώς του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το 2031 αλλά και πιο υψηλες αποδοχές από αυτές που του παρέχει η Λίβερπουλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ίντερ κλείνει 34χρονο κίλλερ για αντι - Λουκάκου με 10 εκατ.

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Εμπαπέ: Οι δύο λόγοι που κάνουν τον Γάλλο σταρ να πει το "ναι" στην πρόωρη ανανέωση

Keywords
Τυχαία Θέματα