Επιτέλους! Έγινε η μεγάλη κίνηση στο σίριαλ Εμπαπέ

12:27 13/8/2023 - Πηγή: Contra

Η παρουσία του στην κερκίδα του Παρκ ντε Πρενς για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ομάδας του για το γαλλικό πρωτάθλημα προβλημάτισε μεγάλο μέρος του ποδοσφαιρικού και από ότι φαίνεται η παρουσία του μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο λόγος φυσικά για τον Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος, όπως ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή της η Παρί Σεν Ζερμέν, επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν έπειτα από νέα συνάντηση που είχαν.

Θυμίζουμε πως ο Γάλλος σταρ φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί πως θέλει να παραμείνει στην Παρί για άλλη μία χρονιά και έπειτα να αποχωρήσει ως ελεύθερος με προορισμό κατά πάσα πιθανότητα τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η πλευρά της Παρί έκανε δεκτή την απόφαση του ποδοσφαιριστη ή αν απλά επιστρέφει στις προπονήσεις επειδή αναμένεται να φτάσει άμεσα στα γραφεία της ομάδας προτάση για την πώλησή του.

Πάντως δημοσιεύματα από την Γαλλία κάνουν λόγο για νέο κύκλο επαφών ανάμεσα στην Παρί και τον Εμπαπέ τις επόμενες ημέρες όπου και η Παρί αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση ανανέωσης στον Γάλλο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παρί δίνει Νεϊμάρ και ενεργοποιεί το μπαμ των 100 εκατ.

Βόμβα μεγατόνων! Ο Νειμάρ αφήνει την Παρί και κλείνει στην Αλ Χιλάλ

Νεϊμάρ: Πώς ο Βραζιλιάνος σταρ "αναγκάστηκε" να δει με άλλο μάτι τη μεταγραφή τού στη Σ. Αραβία

Keywords
Τυχαία Θέματα