Η μισθολογική καταστροφή του Πογκμπά μετά από το σκάνδαλο ντόπινγκ: Αέρας τα 8 εκατ. το χρόνο, τόσα θα παίρνει

12:40 7/10/2023 - Πηγή: Contra

Και το δεύτερο δείγμα των εξετάσεων ντόπινγκ του Πολ Πογκμπά ήταν θετικό οπότε ο Γάλλος σταρ αντιμετωπίζει πλέον ολοφάνερα μία τεράστια τιμωρία αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο. Εκτός, όμως, από την καταστροφή που διαφαίνεται στην εικόνα του πάλαι ποτέ κορυφαίου μέσου στον κόσμο, έρχεται και μία ιστορική μισθολογική καθύσιζει με την Γιουβέντους να έχει κάθε δικαίωμα να κάνει πολλά με το πανάκριβο συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στον ιταλικό κι όχι μόνο Τύπο τα 8.000.000 ευρώ που έχει συμφωνήσει ο

Πογκμπά με την Γιούβε θα γίνουν αέρας. Ήδη στον παίκτη έχει απαγορευτεί να μπαίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μισθολογικά από τα 8+2 σε μπόνους θα πέσει στις 42.000 ευρώ! Ο Πολ Πογκμπά τα τελευταία χρόνια είναι σκιά του εαυτού με την καριέρα του να έχει πάρει την κάτω βόλτα. Τώρα με το σκάνδαλο στην πλάτη κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ακριβώς την εξέλιξη της ιστορίας.

Πάντως, υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι η Μεγάλη Κυρία δεν θα μπει καν στη διαδικασία να του δίνει τις 42.000 το χρόνο και θα του λύσει το συμβόλαιο οριστικά. Θυμίζουμε πως η συμφωνία των δύο πλευρών υπό νορμάλ συνθήκες θα εξέπνεε το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ιταλοί "διώχνουν" τον Μουρίνιο και δείχνουν το φαβορί για ν' αναλάβει την Ρόμα

Αυτό είναι το αδιανόητο σπίτι με το αδιανόητο ενοίκιο που τσεκάρει ο Κέιν στο Μόναχο

Ο CEO της Σασουόλο απορεί (και καλά κάνει) που κανείς δεν έχει αγοράσει τον καλύτερό του παίκτη

Keywords
Τυχαία Θέματα