Η προσφορά της Λίβερπουλ απορρίφθηκε από άνθρωπο "κλειδί"

18:29 30/1/2024 - Πηγή: Contra

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με τον Μάικλ Έντουαρντς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το σχέδιο των "reds" ήταν να του προτείνουν να είναι υπεύθυνος για την αναδιάρθρωση του συλλόγου στην μετά Κλοπ εποχή.

Ο Έντουαρντς όμως απέρριψε την πρόταση καθώς δεν ενδιαφέρεται ούτε για έναν πιο υψηλόβαθμο ρόλο.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Κλοπ στους "κόκκινους", ο Μάικλ Έντουαρντς ήταν αναπόσπαστο κομμάτι, καθώς κατείχε

το ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Ο Έντουαρντς θεωρείται συχνά ως ο εγκέφαλος πίσω από τις εντυπωσιακές προσλήψεις του συλλόγου. Τον Νοέμβριο του 2021, ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

Σε δήλωσή του, ο Έντουαρντς ανέφερε: "Πάντα σχεδίαζα να περιορίσω τον χρόνο μου στον σύλλογο σε 10 χρόνια το πολύ. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω εδώ, αλλά είμαι μεγάλος οπαδός της αλλαγής. Νομίζω ότι είναι καλό για το άτομο και, σε ένα εργασιακό περιβάλλον, καλό και για τον εργοδότη. Το να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν προνόμιο, λόγω των ανθρώπων με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ και της επιτυχίας που απολαμβάνουμε".

Μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο, ο Έντουαρντς έχει συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι.

Διαβάστε περισσότερα

Κλοπ: Ο λόγος που δεν ανανεώνουν οι Σαλάχ και Βάν Ντάικ

Ο Ράφα Μπενίτεθ ξέρει κάτι για την φυγή Κλοπ

Keywords
Τυχαία Θέματα