Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κασεμίρο σχολιάζει τον Ραντκλιφ, ο επενδυτής κριτίκαρε τη μεταγραφή του

15:59 30/1/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κασεμίρο παραδέχτηκε ότι έχει εντυπωσιαστεί από τον Τζιμ Ράτκλιφ, μετά τη συνάντηση του επικεφαλής της Ineos με αρκετούς παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος και η ομάδα του έχουν αναλάβει τον έλεγχο των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Ολντ Τράφορντ, ενώ περιμένουν να επικυρωθεί επίσημα η συμφωνία ύψους 1,25 δισεκατομμυρίων λιρών για το 25% των μετοχών του συλλόγου.

Η Ineos έχει ήδη πείσει τον Ομάρ Μπεράντα της Μάντσεστερ Σίτι να γίνει ο νέος CEO της ομάδας αρχής γενομένης

το καλοκαίρι και αναμένονται περαιτέρω αλλαγές τους επόμενους μήνες.

Ο Ράτκλιφ έχει επίσης συναντηθεί με τον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ και μέλη της αγωνιστικής ομάδα και ο 31χρονος Κασεμίρο πιστεύει ότι η "νοοτροπία του νικητή" είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο σύλλογος για να ξαναμπεί σε τροχιά διακρίσεων.

Ο Κασεμίρο δήλωσε για τον Ράτκλιφ: "Μας έχει ήδη συστηθεί. Νομίζω ότι με τη νοοτροπία του νικητή και τις νίκες του σε όλα τα αθλήματα, είναι πάντα πολύ σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που θέλουν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται. Με την εμπειρία του, θα επαναφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Είμαστε πολύ πεινασμένοι να μάθουμε, να αναπτυχθούμε και να πάμε τον σύλλογο στο υψηλότερο σημείο".

Ενώ ο Κασεμίρο είναι εντυπωσιασμένος από τον Ράτκλιφ και είναι ικανοποιημένος στον σύλλογο, ο υποψήφιος συνιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγεται ότι επέκρινε ανοιχτά την υπογραφή του βετεράνου μέσου ύψους 60 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Κασεμίρο, ο οποίος υπέγραψε ένα επικερδές τετραετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, υποστηρίζεται ότι οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν κάνει δειλές προσπάθειες να τον παραχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες σε άλλες ομάδες με οικονομική δυνατότητα όπως εκείνες από την Saudi Pro League.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Ράντκλιφ θέλει rebuild στην ομάδα με περισσότερους Άγγλους παίκτες

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Ευχήθηκε σε πρώην παίκτη του

Keywords
Τυχαία Θέματα