Η Ρεάλ έκανε το 6 στα 6 και έβαλε στα ταμεία της εξωφρενικό ποσό

09:45 13/12/2023 - Πηγή: Contra

Την νίκη επί της Ουνιόν Βερολίνου πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους μερένχες καθώς ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική, με τη νίκη τους κόντρα στη Νάπολι, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρωτιά στον όμιλο. Είχε ομως οικονομικό ενδιαφέρον.

Με την επικράτησή τους οι Μαδριλένοι έκαναν το 6 στα 6 και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του ομίλου, λαμβάνοντας μάλιστα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετά το απόλυτο έβαλε στα ταμεία της το ποσό των 16.800.000 ευρώ, καθώς η νίκη στο Champions League

δίνει σε κάθε ομάδα το αστρονομικό ποσό των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η UEFA έχει απογειώσει τα ποσά που μοιράζει στις ομάδες μετά από την επίτευξη θετικού αποτελέσματος σε κάποια αναμέτρηση με την Ρεάλ να μην αφήνει..,. ευρώ να πέσει κάτω.

Μάλιστα, μόνο και μόνο με την πρόκριση στη φάση των 16 οι Μαδριλένοι θα εισπράξουν άλλα 9.6 εκατομμύρια ευρώ ενώ μόνο με την συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων κέρδισαν άλλα 15.6 εκατομμύρια ευρώ κάτι που σημαίνει πως συνολικά έχουν ήδη γίνει πλουσιότεροι κατά 42.000.000 ευρώ.

Η μοναδική ομάδα που μπορεί να ακολουθήσει το τρένο της Ρεάλ και να κάνει το 6/6 είναι η Μάντσεστερ Σίτι η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη στην έδρα της με τον Ερυθρό Αστέρα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν πήρε τον Σαραγόσα και βάζει πωλητήριο σε μεγάλο αστέρι της

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τρέλανε την Ευρώπη με τις επιδόσεις της κι έγραψε ιστορία

Η Γιουνάιτεντ βίωσε ιστορικό αποκλεισμό αλλά ο Τεν Χαχ συνέχισε τον χαβά του

Keywords
Τυχαία Θέματα