Η Ρεάλ έριξε 30.000.000 ευρώ σε ταλέντο που δεν βγήκε και προσπαθεί να "αναστηθεί" στην Ιταλία

09:35 1/11/2023 - Πηγή: Contra

Ρέινερ, σπουδαίο ταλέντο την εποχή που αγωνιζόταν στην Φλαμένγκο και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποκτήσει πληρώνοντας 30.000.000 ευρώ. Ο 21χρονος σήμερα επιτελικός μέσος δεν έπιασε στην ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ, αλλά τα δικαιώματά του συνεχίζουν να ανήκουν σε αυτή.

Το θέμα με τον Ρέινερ δεν είναι πως δεν βγήκε (τώρα τουλάχιστον) στην Μαδρίτη. Ούτε στην Ντόρτμουντ (δανεικός για δύο χρόνια) μπόρεσε ούτε και στην Χιρόνα. Ωστόσο, φαίνεται πως ο τρίτος δανεισμός του κάνει καλό με τα ισπανικά μίντια να κάνουν λόγο για προσπάθεια "ανάστασης" μέσω της Φροζινόνε.

Στα πρώτα πέντε παιχνίδια ο Βραζιλιάνος δεν έπαιξε δευτερόλεπτο, όμως, στα τρία τελευταία μπήκε αγωνιζόμενος 76, 75, 74 λεπτά και μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ. Καθόλου άσχημα δηλαδή αφού τέτοια νούμερα δεν τα έγραψε στα 39 παιχνίδια που έκανε με την Ντόρτμουντ, ενώ στα 18 με την Χιρόνα είχε δύο γκολ και μία ασίστ.

Όσον αφορά στο συμβόλαιο του Ρέινερ με την Ρεάλ Μαδρίτης αυτό εκπνέει το 2026 ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Φροζινόνε όταν έδωσε τα χέρια με τους Μαδριλένους κλείδωσε κάποια οψιόν για να τον αγοράσει το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα