Η Σαουδική Αραβία συνεχίζει να ζει την ποδοσφαιρική παράνοια: Καράβια λεφτά σε κορυφαίο γκολεαδόρ

16:00 13/7/2023 - Πηγή: Contra

Τα αραβικά ΜΜΕ έχουν πάρει φωτιά όσον αφορά στο νέο μεταγραφικό χτύπημα που ετοιμάζεται να κάνει ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Τι αναφέρει το στόρι; Πάμε πρώτα με τα μαθηματικά: Συμφωνία με τον παίκτη για 15.000.000 ευρώ συν 5.000.000 ευρώ μπόνους για την επίτευξη του deal με τις υπογραφές.

Ποιος είναι ο παίκτης; Ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Η μηχανη των γκολ της Λάτσιο και του ιταλικού πρωταθλήματος βρίσκεται καιρό τώρα στο ραντάρ

της νέας τάξης πραγμάτων στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο 33χρονος τα έχει βρει σε άλλο με το κλαμπ (σ.σ. το οποίο δεν κατονομάζεται) και το μόνο που απομένει είναι το ΟΚ του προέδρου, Λοτίτο.

Θυμίζουμε πως η Λάτσιο εδώ και μερικές ώρες έχει πουλήσει τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ. Ο Σέρβος υπέγραψε με την Αλ Χιλάλ για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές στα 20.000.000 ευρώ το χρόνο. Πάντως, οι Σαουδάραβες χτυπούν ακατάπαυστα και έως το τέλος των μεταγραφών θα πετύχουν κι άλλα μπαμ από την Ευρώπη.

Ο Ιμόμπιλε είναι ένας σπουδαίος φορ που σε 550 επίσημα ματς έχει σκοράρει 318 γκολ και μένει να δούμε τώρα εάν θα πάρει τη μεταγραφή για να συνεχίσει να σκοράρει και στην Μέση Ανατολή.

Διαβάστε περισσότερα

Poll: Εσύ αποφασίζεις εάν θα γίνουν αυτές οι μεγάλες μεταγραφές

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ακραίο! Η Αλ Ιτιχάντ πρόσφερει 47 εκατ. στη Λίβερπουλ για βασικό γρανάζι του Κλοπ

Keywords
Τυχαία Θέματα