Κι άλλο δικαστήριο για την Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο διεκδικεί πακτωλό χρημάτων

12:00 16/9/2023 - Πηγή: Contra

Πολλά τα χρήματα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα οδηγηθεί στα δικαστήρια με τη διοίκηση της Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος διεκδικεί από την ομάδα του Τορίνου 19,9 εκατ. ευρώ, χρήματα που υποστηρίζει πως δεν πληρώθηκε έπειτα από συμφωνία που έκανε με το κλαμπ την περίοδο της πανδημίας.

Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έδωσε την υπόθεση στους δικηγόρους του για πάρει τα 19,9 εκατ. ευρώ από τους "παγωμένους" μήνες του κορονοϊού.

Θυμίζουμε πως ο Κριστιάνο όταν συμφώνησε με την Γιούβε πληρωνόταν με 31.000.000 ευρώ ετησίως και το ποσό των 19,9 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την πλευρά του έμεινε απλήρωτο.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον Ντιμπάλα ο οποίος όμως συμφώνησε με το κλαμπ εξωδικαστικά για 3.000.000 ευρώ που του χρωστούσαν. Πλέον, η υπόθεση του CR7 παίρνει τη νομική οδό για τα χρήματα που είχε συμφωνήσει να μην πάρει άμεσα στη φάση που το ποδόσφαιρο είχε σταματήσει να παίζεται για πάνω από 100 ημέρες.

Η Γιουβέντους, πάντως, πρόσφατα άνοιξε μέτωπο και με τον πρώην αρχηγό της Λεονάρντο Μπονούτσι ο οποίος με τη σειρά του κινείται νομικά για προσβολή της εικόνας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα