Κι όμως ξέμειναν: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι 11 ελεύθεροι στο παζάρι

09:56 6/9/2023 - Πηγή: Contra

Την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών τσεκάρουν πλέον οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες μετά την λήξη του deadline για την απόκτηση παικτών από άλλα κλαμπ.

Μόνο λίγες δεν είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι που εξετάζουν τις επιλογές τους και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Σας παρουσιάζουμε την κορυφαία 11αδα.

Επιλέγουμε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος στις αρχές του περασμένου Ιούλη έλυσε τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην άμυνα από δεξία προς τα αριστερά οι Ρέτζι Κανόν, Φιλ Τζόουνς,

Ζερόμ Μπόατενγκ και Σουλεϊμάν Ντουμπιά.

Στη μεσαία γραμμή οι επίλογες μας είναι ο Γιάν Εμβιλά και ο Λουίς Γκουστάβο ενώ η τριάδα πίσω από τον επιθετικό αποτελείται από τους Ουσάμα Ιντρισί, Εντέν Αζάρ και Ελ Γκαζί.

Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο γνωστός από τη θητεία του στην Πόρτο, Μουσά Μαρεγκά.

Αναλυτικά η 11αδα Τερματοφύλακας - Ντε Χέα Άμυνα - Ρέτζι Κανόν, Φιλ Τζόουνς, Ζερόμ Μπόατενγκ, Σουλεϊμάν Ντουμπιά Κέντρο - Γιαν Εμβιλά, Λουίς Γκουστάβο Μεσοεπιθετική γραμμή - Ουσάμα Ιντρισί, Εντέν Αζάρ, Ελ Γκαζί Επίθεση - Μουσά Μαρεγκά. Διαβάστε Περισσότερα

Σεβίλλη: Η συγκινητική φωτογραφία του παιδικού φίλου - συμπαίκτη του Ράμος για την επιστροφή του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες δίνουν μάχη με τον χρόνο για το ανεπιθύμητο αστέρι του Τεν Χαχ

Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Οι "θυσίες" του Φέλιξ για να ζήσει το όνειρο του με τους μπλαουγκράνα

Keywords
Τυχαία Θέματα