Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κάνει πίσω για Μπενζεμά, δύσκολο το οικονομικό

09:16 26/1/2024 - Πηγή: Contra

"Οι Κόκκινοι Διάβολοι" φέρονται να αρνήθηκαν την ευκαιρία να υπογράψουν τον πρώην φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά. Ο επιθετικός της Αλ-Ιτιχάντ εμφανίστηκε ως πιθανή επιλογή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο, καθώς ο Έρικ τεν Χαχ ήθελε να αποφορτίσει τον Ράσμους Χόιλουντ μετά τις εγχώριες δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος.

Ο Δανός έχει πετύχει ως τώρα μόνο δύο γκολ στην Premier League,

γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα πέντε που πέτυχε στη φάση των ομίλων του Champions League. Αν μαζί με αυτό, προσθέσουμε τον τραυματισμό του Άντονι Μαρσιάλ, που έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 εβδομάδες, η Γιουνάιτεντ δεν έχει πολλές επιλογές για επιθετικούς.


Τα γκολ αποτελούν επίσης πρόβλημα για τη Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν, έχοντας σκοράρει μόνο 24 γκολ σε 21 παιχνίδια της Premier League μέχρι στιγμής, ενώ η ίδια προσπαθεί να διεκδικήσει την πρώτη τετράδα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οι παίκτες του Τεν Χαχ βρίσκονται αυτή τη στιγμή 11 βαθμούς πίσω από την τέταρτη Άστον Βίλα και είναι πιο πιθανό να πρέπει να αρκεστούν σε μια θέση στο Europa League ή στο Europa Conference League.

Δεδομένων όμως των επιθετικών τους προβλημάτων, μια πιθανή κίνηση για τον Μπενζεμά συζητήθηκε εντόνως από διάφορες πλευρές. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Γιουνάιτεντ πήρε την απόφαση να μην υπογράψει τον 36χρονο, ο οποίος αμείβεται με το ιλιγγιώδες ποσό των 86 εκατομμυρίων λιρών ετησίως, λόγω μισθολογικών απαιτήσεων και φόβων για παραβίαση των κανόνων του FFP.

Διαβάστε περισσότερα

Βόμβα: Η Άρσεναλ πάει για μεταγραφή με 100 εκατομμύρια και πάνω

Γιουνάιτεντ: Με υποστήριξη Ράντκλιφ η κίνηση για δύο προσθήκες

Keywords
Τυχαία Θέματα