Κόστισε 120 εκατομμύρια πριν από 18 μήνες και τώρα ζητά να φύγει

20:55 11/2/2024 - Πηγή: Contra

Μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία πραγματοποίησε η Τσέλσι λίγο πριν από το τέλος των μεταγραφών τον Ιανουάριο του 2023. Παρόλα αυτά, η μεταγραφή αυτή όπως και ολόκληρη η ομάδα δεν είχε την πρέπουσα εξέλιξη.

Ο Έντσο Φερνάντεζ φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Τσέλσι μόλις 18 μήνες μετά την ένταξή του στον σύλλογο, καθώς ο μέσος προσφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός διεθνής υποστηρίζεται πως έχει αποφασίσει ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα του Στάμφορντ Μπριτζ και έχει βάλει σκοπό να

μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους για την επόμενη σεζόν και στο παρελθόν είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον πρώην αστέρα της Μπενφίκα, δεδομένου του εξαιρετικού του ρόλου στην επιτυχία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά εμπόδια που πιθανότατα θα αποτρέψουν τον 23χρονο από το να πάρει την επιθυμητή του μετακίνηση στο Καμπ Νου.

Πρώτον, η άσχημη οικονομική κατάσταση της Μπάρτσα θα τη δυσκολέψει να αντέξει τους μισθούς του και, κυρίως, το ποσό της μεταγραφής του, δεδομένου ότι η Τσέλσι δαπάνησε το ιλιγγιώδες ποσό των 120 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσει από τους Πορτογάλους. Επιπλέον, ενώ επίσης δεσμεύεται με την ομάδα του Λονδίνου μέχρι το 2032, ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια συμβόλαια στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Μουρίνιο και Μπάγερν Μονάχου σκέφτονται να συνυπάρξουν

Έτοιμη η Τσέλσι να κλέψει τον «Ιπτάμενο Ολλανδό» από την Γιουνάιτεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα