Κβαρατσχέλια: Έγινε το μεγάλο ραντεβού, άρχισαν οι διαπραγματεύσεις

11:05 26/7/2023 - Πηγή: Contra

Δεν βλέπει κάτι άλλο πέραν από το να συνεχίσει στην Νάπολι ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα που υποστηρίζουν ότι ο εκπρόσωπός του Μαμούκα Γιούγκελι συναντήθηκε με το αφεντικό της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ώστε να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας του κλαμπ με τον Γεωργιανό ανερχόμενο σούπερ σταρ.

Η Νάπολι θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της και αναμένεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο έως το 2028 με αυξημένες τις ετήσιες αποδοχές του. Ο Κβαραντόνα υπέγραψε με τους

Πρωταθλητές Ιταλίας πριν από 12 μήνες με αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ και η πλευρά του επιθυμεί το διπλασιασμό των αποδοχών του και λίγο παραπάνω, δηλαδή να φτάσει το εισόδημά του στα 3.000.000 ευρώ.

Το κλαμπ -όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα- δεν είναι αντίθετο σε αυτή την προοπτική του διπλασιασμού και δύσκολα θα υπάρξει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις. Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Νιουκάστλ έκανε attack στην περίπτωση Κβαρατσχέλια, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν κολακεύτικα τόσο ώστε ν' ανοίξει μέτωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα