Λίβερπουλ και Σίτι στο κόλπο για μεγάλο αστέρι της Μπάγερν που ο Πεπ έδιωξε το 2020

13:44 16/11/2023 - Πηγή: Contra

Εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου πραγματοποιεί η Λερόι Σανέ ο οποίος έχει καταφέρει να βρει τον καλό του εαυτό με τον Χάρι Κέιν στο πλευρό του.

Το συμβόλαιο του Γερμανού επιθετικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με παλαιότερα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Η Μπάγερν θέλει πάση θυσία να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή, με τις συζητήσεις

να αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, αλλά όσο αυτό δεν γίνεται τόσο "δυσκολεύει" η θέση ισχύος της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κρίστιαν Φαλκ, στα ραντάρ της έχει τον παίκτη και η Μάντσεστερ Σίτι παρά το γεγονός πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε το "ναι" στην πώλησή του το καλοκαίρι του 2020 αντί του ποσού των 49.000.000 ευρώ.

Ο Πεπ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 27χρονο και θεωρεί ότι μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο στο τωρινό ρόστερ της ομάδας ενώ παράλληλα δεν θέλει να ενισχυθεί η μεγάλη της αντίπαλος, Λίβερπουλ, με ένα παίκτη που "έφτιαξε" ο Πεπ.

Θυμίζουμε πως η Σίτι διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που ο Σανέ καταλήξει στη Λίβερπουλ, οι Πολίτες θα βάλουν στα ταμεία τους ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Οι Γάλλοι κινδυνεύουν να χάσουν τον Εμπαπέ αλλά κάνουν τα πάντα για να "δέσουν" τον κολλητό του

Ο Μπενζεμά ακολούθησε τον Νεϊμάρ και ενεργοποίησε τον "όρο Ρονάλντο"

Έρλινγκ Χάλαντ: Η αινιγματική απάντηση της μάνατζερ του στα σενάρια για "μπάσιμο" της Ρεάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Σίτι, Μπάγερν, Πεπ, 2020,liverpoul, siti, bagern, pep, 2020