Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τον Ονανά ο Τεν Χαχ αναμένεται να χάσει κι άλλον βασικό λόγω Copa Africa

15:48 23/11/2023 - Πηγή: Contra

Την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Δημοκρατία του Κονγκό έχει ο Άαρον Γουάν-Μπισάκα σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος του Athletic, Ντέιβιντ Όρντσταίν.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος μπακ δέχτηκε πρόταση από την χώρα καταγωγής του προκειμένου να την βοηθήσει στο επερχόμενο Copa Africa, εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως δεν έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Αγγλίας παρά μόνο με τα μικρότερα τμήματα, κάτι που δεν επηρεάζει

τη συμμετοχή του.

Ο παίκτης φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση και αν τελικά απαντήσει θετικά τότε ο Έρικ Τεν Χαχ θα στερηθεί τις υπηρεσίες για σχεδόν 1 μήνα καθώς το Copa Africa αρχίζει στις 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Φλεβάρη.

Θυμίζουμε πως ο Γουάν-Μπισάκα πρόσφατα επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει συνολικά 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας στο ενεργητικό του μία ασίστ.

Στην εν λόγω διοργάνωση σίγουρα θα βρεθεί ο Αντρέ Ονανά για λογαριασμό της εθνικής Καμερούν, λίγους μήνες μετά από την ανακωχή του με την Ομοσπονδία μετά το σίριαλ με τα...βολέ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πότερ δεν λέει να γυρίσει στους πάγκους: Απέρριψε και κορυφαία εθνική ομάδα

Κβαρατσχέλια: Η Νάπολι τρέχει για ανανέωση αλλά κορυφαία ομάδα της Premier League ετοιμάζει το μπαμ

Μπάγερν: Ο Τούχελ ζήτησε ενδεκαδάτο άσο της Άρσεναλ αλλά ο Αρτέτα είπε "όχι" με συνοπτικές διαδικασίες

Keywords
Τυχαία Θέματα