Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κινείται για στόπερ που το 2021 η Μπάρτσα έδιωξε άρον άρον

16:01 20/12/2023 - Πηγή: Contra

Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη φετινή σεζόν με τους ιθύνοντες της ομάδας προς το παρόν να έχουν καταστήσει σαφές πως στηρίζουν τον Έρικ Τεν Χαχ.

Έτσι, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τους "Κόκκινους Διαβόλους" με τον Τεν Χαχ στις πρώτες του εισηγήσεις, πέρα από την αποχώρηση του Σάντσο με τον οποίο βρίσκεται στα μαχαίρια, έχει ζητήσει και την αγορά ενός

κεντρικού αμυντικού.

Οι τραυματισμοί είναι αρκετοί και ο Ολλανδός δεν θέλει να πειραματίζεται γι αυτό και θέλει πάση θυσία στόπερ με τον Ζαν Κλαιρ Τοντιμπό να είναι το όνομα του ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του, σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι.

Ο Τοντιμπό πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Νις έχοντας καταγράψει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Θυμίζουμε πως τον Γενάρη του 2019 η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της τον παίκτη αντί 1.000.000 ευρώ αλλά με τους μπλαουγκράνα κατέγραψε μόλις 5 συμμετοχές και κατά σειρά παραχωρήθηκε δανεικός σε Σάλκε και Μπενφίκα.

Η Νις τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2021 από τους μπλαουγκράνα αντί του ποσού των 8.500.000 ευρώ.

Πάντως, σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο κόλπο για την απόκτησή του παίκτη έχει μπει δυναμικά και η Τότεναμ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην αστέρι των Γιουβέντους και Μπάγερν παραμένει free agent και "ψάχνεται" παντού

Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός για αντι-Γκάβι

Πέρασε από Κολοράντο και Συρακούσες, κατέληξε στην Μπριζ και τώρα τον βολιδοσκοπεί η Ίντερ

Keywords
Τυχαία Θέματα