Νάπολι: Το νέο τελεσίγραφο του Ντε Λαουρέντις στον Γκαρθία μετά την γκέλα

15:10 10/11/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο εύκολοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι πρώτοι μήνες του Ρούντι Γκαρθία στον πάγκο της Νάπολι, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να του δίνει το ένα τελεσίγραφο μετά το άλλο.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το FootMercato, ο Γάλλος τεχνικός κινδυνεύει να χάσει τη θέση του σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει την νίκη κόντρα στην Έμπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Μπορεί οι Ναπολιτάνοι να είναι αήττητοι στα 5 τελευταία τους παιχνίδια με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις αλλά δεν

αυτές οι δύο ισοπαλίες έγιναν εντός έδρας, με τελευταία αυτή κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της Νάπολι.

Ο Ντε Λαουρέντις προσπάθησε να αντικαταστήσει τον Γκαρθία με τον Αντόνιο Κόντε αλλά το deal δεν προχώρησε έπειτα από την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή η Νάπολι βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, 1 μόλις βαθμό πίσω από την Ίντερ ενώ έχει και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη φάση των 16 του Champions League μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου έκανε το χατ τρικ και έγραψε ιστορία

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κυνηγά την αποκάλυψη της Premier League που ο Πεπ "άφησε" το 2019

Παρί: Το "πανηγύρι" της παρέας του Εμπαπέ μόλις έμαθε για την κλήση του νέου σταρ της Γαλλίας

Keywords
Τυχαία Θέματα