Νεϊμάρ: Τα "χαλάει" με Αλ Χιλάλ για το χειρουργείο, αργεί κι άλλο η επιστροφή του

10:37 1/11/2023 - Πηγή: Contra

Ρήξη χιαστού και μηνίσκου υπέστη ο Νεϊμάρ στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Βραζιλιάνος φέρεται πως έχει επιλέξει να χειρουργηθεί στη Βραζιλία, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν εγκρίνει η Αλ Χιλάλ, καθώς έχει εισηγηθεί να χειρουργηθεί στη Γαλλία ώστε να έχει την επίβλεψη ανθρώπων της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει

οριστική απόφαση, με τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα πως η αποκατάσταση του Νεϊμάρ είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και η επιστροφή του στη δράση προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Χιλάλ, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν κοντά στα 150.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται να λάβει από την FIFA για τον Νεϊμάρ, αποζημίωση μαμούθ, όπως προβλέπει η Ομοσπονδία στους τραυματισμού των ποδοσφαιριστών όταν αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τσάμπι Αλόνσο συνεχίζει ακάθεκτος και κατέρριψε μεγάλο ρεκόρ

Η Ρεάλ έριξε 30.000.000 ευρώ σε ταλέντο που δεν βγήκε και προσπαθεί να "αναστηθεί" στην Ιταλία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ δεν τον έβγαζε από την ενδεκάδα, αυτός τραυματίστηκε και τώρα "παγώνει" η ανανέωσή του

Keywords
Τυχαία Θέματα