Γιουνάιτεντ για Τούχελ, Τούχελ για Μπαρτσελόνα, Τεν Χαχ στον... πάγκο

11:55 29/1/2024 - Πηγή: Contra

Απ’ ότι φαίνεται, το τρέχον μεταγραφικό παζάρι καθώς και η περίοδος μέχρι το καλοκαίρι μας επιφυλάσσει πολλές συγκινήσεις αναφορικά με τον πάγκο των μεγάλων ομάδων.

Μετά τις εκπλήξεις με Κλοπ και Τσάβι, ακούστηκε το ενδεχόμενο να τους ακολουθήσει και ο Αρτέτα, αλλά τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν τα νέα πρόσωπα που μπορούν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Αρχικά, ο Έρικ Τεν Χαχ αντιμετωπίζει τεράστια πίεση, εντός και εκτός συλλόγου,

με την ομάδα να μην φαίνεται να έχει ιδιαίτερη ανοδική πορεία. Οι συμμετοχή πια της INEOS και του Ράντκλιφ στον αγωνιστικό σχεδιασμό των “Κόκκινων διαβόλων” σημαίνει πως, αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, τα πράγματα θα ζορίσουν άσχημα για τον Ολλανδό προπονητή. Για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το όνομα που φαίνεται πως μπήκε προσφάτως στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες είναι αυτό του Τόμας Τούχελ.

Από την άλλη μεριά όμως, ο Τούχελ, εκμεταλλευόμενος την φυγή Τσάβι, δήλωσε, αόριστα μεν, πολύ συγκεκριμένα δε, πως θα ήθελε να τεστάρει τις ικανότητές του στην Ισπανία.

Όπως καταλαβαίνουμε, οι κινητικότητα στα μεταγραφικά των πάγκων δείχνει μεγάλη και σίγουρα θα μας απασχολεί μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα

Φήμη: O Αρτέτα σκέφτεται έξοδο για χάρη της Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ αρνείται το ενδεχόμενο

Πρόβλημα: Νέο πειθαρχικό παράπτωμα από αστέρα της Γιουνάιτεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα