Ο Μπονούτσι λέει άμεσα "ciao" στην Ουνιόν και ετοιμάζεται για την επιστροφή

14:27 19/12/2023 - Πηγή: Contra

Στην Γερμανία για λογαριασμό της Ουνιόν έχει μετακομίσει από το περασμένο καλοκαίρι ο Λεονάρντο Μπονούτσι, αλλά από ότι φαίνεται η παραμονή στην ομάδα θα λάβει τέλος άμεσα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato, επικαλούμενο ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, ο έμπειρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν φέρεται πρόθυμος να παραμείνει για καιρό ακόμα στη Γερμανία και εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα πάτρια

εδάφη.

Ο Μπονούτσι από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε να φύγει από την Ιταλία καθώς έκει έχει περάσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα ενώ μένει μόνιμα και η οικογένειά του αλλά η Ουνιόν ήταν η μοναδική ομάδα επιπέδου Champions League που κινήθηκε δυναμικά για την αγορά του.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρόμα είναι μία από τις ομάδες που θα εξετάσουν την περίπτωση του Μπονούτσι καθώς βρίσκεται στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού μετά από τον τραυματισμό του Κρις Σμόλινγκ.

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς 8 ήττες και 1 ισοπαλία στη... βαλίτσα του, δείγμα της κακής εικόνας τόσο του ίδιου όσο και ολόκληρης της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα, βόμβα Λαπόρτα: Ο πρόεδρος έκανε μεγάλη αποκάλυψη για τους δυο Ζοάο

Τόνι Κρόος, έκπληξη: Κόντρα σε όλα προγνωστικά πήρε την απόφαση να κάνει το comeback

Τι κάνει η Αϊντχόφεν; Το αδιανόητο σερί νικών και το πρώτογνωρο +50

Keywords
Τυχαία Θέματα