Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

09:51 24/5/2023 - Πηγή: Contra

Όταν όλα έδειχναν έτοιμα για να μετακομίσει ο Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, ο Γάλλος σταρ έκανε πίσω και υπέγραψε νέο deal με την Παρί. Οι Γάλλοι έβγαζαν προς τα έξω ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι δεμένο έως το 2025, αλλά η αλήθεια ήταν και είναι διαφορετική.

Η συμφωνία μπορεί να επεκταθεί μέχρι το 2025 αν και μόνο αν ενεργοποιήσει μονομερώς ο Γάλλος σε διαφορετική περίπτωση η σχέση Παρί-Εμπαπέ

ολοκληρώνεται το 2024 και το κλαμπ δεν εισπράττει ευρώ από μία ενδεχόμενη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Και σύμφωνα με την Equipe κάτι τέτοιο πάει να γίνει διότι ο "δύσκολος" Κιλιάν έχει αποφασίσει να μην εξασκήσει τον συγκεκριμένο όρο, πράγμα που τον καθιστά ως "ελεύθερο σκοπευτή" την επόμενη σεζόν. Εάν δεν αλλάξει κάτι από τον επόμενο Γενάρη ο Εμπαπέ μιλάει και συμφωνεί με όποιον θέλει και το καλοκαίρι του '24 πάει στην ομάδα της επιλογής του for free.

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ αρέσκεται στο να δημιουργεί χάος και έπειτα τα φέρνει όλα στα μέτρα του. Η Ρεάλ, πάντως, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο βρίσκεται από κοντά και παρακολουθεί τις εξελίξεις έστω κι αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιαζόταν κάθετος στο ενδεχόμενο να πάρει τον Γάλλο μετά από την τελευταία μεταξύ τους αποτυχία.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

Λίβερπουλ: Η ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής περνάει από τον Ζόρζε Μέντες

Μπράιτον: Μετά τους Καϊσέδο και Μακ Άλιστερ, γίνεται "σφαγή" και για το wonderkid της

Keywords
Τυχαία Θέματα