Ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για το κέντρο είναι από τη Δανία, παίζει στην Σπόρτινγκ και κάνει παπάδες

15:24 10/1/2024 - Πηγή: Contra

Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την αγορά του 25% των ποσοστών των μετοχών της ομάδας από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Πλέον, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του άσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μόρτεν Χιούλμαντ.

Ο 24χρονος Δανός μέσος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην πορτογαλική ομάδα, παρά το γεγονός

πως βρίσκεται μόλις λίγους μήνες σ' αυτή και έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ.

Στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει ρήτρα ύψους 69.000.000 ευρώ που δίνει τη δυνατότητα σε όποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της.

Η Γιουνάιτεντ πλην χρημάτων, έβαλε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ο οποίος στα 22 του έρχεται κυρίως από τον πάγκο στο ροτέισον του Τεν Χαχ.

Η απάντηση της πορτογαλικής ομάδας ήταν άμεσα αρνητική καθώς θέλει μόνο χρήματα για την πώληση του παίκτη, με την Γιουνάιτεντ πάντως να μην αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να προχωρήσει σε νέα βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα βρήκαν Γιουνάιτεντ-Ντόρτμουντ: Με τόσα παίρνει για έξι μήνες τον Σάντσο

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι προκρίνει wonderkid από την Σουηδία για αντί-Γκάβι

Έκλεισε το deal: Έχασε την μάχη η Μπάγερν, πάει Τότεναμ ο αμυντικός αποκάλυψη

Keywords
Τυχαία Θέματα