Ο Φέλιξ επιβεβαίωσε τις "θυσίες" που έκανε για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα

10:16 21/9/2023 - Πηγή: Contra

Στην Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίζεται ο Ζοάο Φέλιξ, deal για το οποίο άσκησε αρκετές πιέσεις ο Πορτογάλος προκειμένου να επιτευχθεί.

Αυτό ανέφερε και ο ίδιος σε δηλώσεις του λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως άφησε στην άκρη ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με την Μπάρτσα και να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα.

"Έδωσα αρκετά χρήματα για την Μπαρτσελόνα αλλά έπρεπε να νιώσω ευτυχισμένος. Προσπάθησα στη Τσέλσι και τώρα στην Μπαρτσελόνα."

Σε σχετική ερώτηση

που δέχθηκε για το αν θα υπάρξει μόνιμη συμφωνία μεταξύ της Ατλέτικο και της Μπαρτσελόνα για το 2024 ανέφερε πως ελπίζει οι δύο πλευρές να τα βρουν και αυτός θα κάνει ότι χρειάζεται για να το πετύχει.

"...Η Μπάρτσα θα μπορούσε να διαπραγματευτεί με την Ατλέτικο, ας δούμε αν θα το κάνει εύκολο. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ..."

Θυμίζουμε πως Φέλιξ και Ατλέτικο, προτού ο Πορτογάλος παραχωρηθεί δανεικός στη Μπαρτσελόνα , προχώρησαν σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται από τα 6 στα 3 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Μπάρτσα θα δώσει στον Φέλιξ μόλις 400.000 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ για να πει το "ναι" στην παραχώρηση του Σάντσο

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα για Σάντσο, τον απέρριψε και η ομάδα που τον ανέδειξε

Αλ Ιτιχάντ: Ράγισε οριστικά το γυαλί με το αστέρι της, μένει εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα