Τότεναμ vs. Μπάγερν: Κέιν εσείς; Πιτσιρικά παικταρά από εσάς εμείς...

12:32 29/7/2023 - Πηγή: Contra

Από βδομάδα αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού για τη μεταγραφή ή όχι του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου, μία μετακίνηση που αν συμβεί θ' αλλάξει τις ισορροπίες. Ο σπουδαίος Άγγλος φορ φαίνεται να είναι σύμμαχος των Βαυαρών, ενώ το κλαμπ δείχνει έτοιμο να προσφέρει 100.000.000 ευρώ στους Λονδρέζους για να τελειώνει τη συμφωνία.

Εφόσον η Τότεναμ συμφωνήσει στο αντίο του Κέιν, τότε θα πρέπει να ψαχτεί στην αγορά για το διάδοχό του. Μάλιστα, δημοσιεύματα

θέλουν ήδη τα Σπιρούνια να έχουν καταλήξει στον εκλεκτό ο οποίος είναι παίκτης της Μπάγερν. Κανένα ρεπορτάζ, πάντως, δεν αναφέρει πως ο συγκεκριμένος επιθετικός θα μπει εντός της γενικής συμφωνίας των δύο ομάδων εάν αυτή γίνει πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον Γάλλο φορ, μόλις 18 ετών (γεννημένος το 2005), Ματίς Τελ. Ο νεαρός έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν έως το 2025 και προέρχεται από την Ρεν. Οι Βαυαροί τον είχαν αγοράσει 20.000.000 ευρώ καλοκαίρι του 2022. Πέρυσι, ο νεαρός είχε παίξει σε 28 αγώνες με την Μπάγερν και σκόραρε 6 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα