Ο Κλοπ δεν έχει λόγια πια για τον Τιάγκο

16:12 28/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο σοβαρός τραυματισμός του 32χρονου στον πρώτο αγώνα του μετά από 10 μήνες αποχής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι οπαδοί, οι συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο έχουν "ξεχάσει" την φυσιογνωμία του στο Άνφιλντ...

Παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και την σκληρή δουλειά των προηγούμενων ετών, το σώμα του δυσκολεύεται αρκετά να ανταποκριθεί στις θεραπείες και δύσκολα θα επανέλθει. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μοιάζει όνειρο θερινής νυκτός να συνεχίσει στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ακόμα και ό ίδιος ο Κλοπ ,που δεν φημίζεται να κατακρίνει παίκτες βάζοντάς τους στο στόχαστρο, δυσκολεύτηκε να υπερασπιστεί τον Τιάγκο.

Οι δηλώσεις του σχετικά με την διαθεσιμότητα του Ισπανού

"Δεν ξέρω, μερικά πράγματα που πρέπει να κάνει από ιατρικής άποψης...".

"Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξαναπαίξει αυτή τη σεζόν".

"Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι' αυτό".

Η πραγματικότητα είναι πως ακόμα και να επανέλθει ο Τιάγκο λίγο πριν το τέλος της σεζόν, δύσκολα θα αξιοποιηθεί αφού η ομάδα έχει δέσει με τις νέες προσθήκες στον άξονα και ο στόχος του πρωταθλήματος δεν μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα για κανέναν. Επομένως, ο Ισπανός μέσος θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι την ομάδα και η δύσκολη αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του θα ξεκινήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ μπορεί να κινδυνέψει να χάσει τον Ρόμπερτσον εξαιτίας της Ρεάλ Μαδρίτης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντέιβις, η Ρεάλ περιμένει με ανοιχτές αγκάλες

Keywords
Τυχαία Θέματα