Ο κρυμμένος άσος στο μανίκι της Μπάγερν για πάικτη της Premier League

10:44 23/1/2024 - Πηγή: Contra

Ένας παίκτης που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική ανέλιξη της Νιουκάστλ και την είσοδο στην Ευρώπη δεν είναι άλλος απο τον Κιέραν Τρίπιερ. Ο 33χρονος Άγγλος φουλ μπακ επέστρεψε στην Premier League μετά τη μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και έκτοτε ως αρχηγός έχει βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητά του το εγχείρημα των νέων ιδιοκτητών της Νιουκάστλ.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης ενδέχεται να αποχωρήσει για το Μόναχο και μάλιστα με μικρότερο μισθό.

Η

αλήθεια είναι πως όσον αφορά τα συμβόλαια των παικτών η Μπούντεσλιγκα υστερεί σε σχέση με την Πρέμιερ Λιγκ και αυτό φαίνεται και στην δυναμική του πρωταθλήματος. Όμως οι γερμανικές ομάδες έχουν βρει έναν τρόπο να προσελκύουν παίκτες με μικρότερα συμβόλαια.

Το μυστικό βρίσκεται στους όρους του συμβολαίου και συγκεκριμένα στα μπόνους για συμμετοχές και νίκες. Αν ένα πρότζεκτ ,λόγου χάριν, της Μπάγερν μπορέι να εξασφαλήσει σε έναν σημαντικό πάικτη πως θα έιναι πρωταγωνιστής καθώς και πως αμφότεροι μπορούν να πετύχουν πολλές νίκες και διακρίσεις, τότε τα μπόνους θα συσωρρευτούν και και οι απολαβές θα είναι υψηλές.

Το θετικό με αυτή την στρατιγική είναι πως ανταμείβει εκ των υστέρων αυτούς που πράγματι δίνουν πράγματα για την ομάδα και επομένως είναι λιγότερες οι περιπτώσεις που ένας ποδοσφαιριστής δεν θα ανταποκρίνεται αγωνιστικά αλλά θα κάθεται πάνω σε ένα τεράστιο συμβόλαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα