Δυνατή η επιστροφή Σάντσο στη Γιουνάιτεντ

13:43 8/2/2024 - Πηγή: Contra

Η περίοδος του Τζέιντον Σάντσο στην Γιουνάιτεντ δεν ήταν σε καμία περίπτωση ιδανική. Διαφωνίες με τον προπονητή, αδυναμία ενσωμάτωσης και συνέπειας στην απόδοση αγωνιστικά ήταν μόνο μερικά από τα ζητήματα που προέκυψαν.

Ο παίκτης κόστισε 73 εκατομμύρια Λίρες για να ανεβάσει επίπεδο την επίθεση της Γιουνάιτεντ, αλλά αντ’ αυτού απογοήτευσε οικτρά τις τεράστιες προσδοκίες. Παρόλα αυτά, οι πιθανότητες να επιστρέψει με το πέρας του δανεισμού του στην Ντόρτμουντ για να επιχειρήσει ένα νέο ξεκίνημα είναι πράγματι ένα ρεαλιστικό σενάριο.

Υπάρχει όμως ένας απαραίτητος όρος για να μπορεί να υπάρξει έστω ένα πλαίσιο για αυτό ενδεχόμενο και αυτό δεν είναι άλλο από το να μην βρίσκεται ο Τεν Χαχ στον πάγκο των “Κόκκινων Διαβόλων”. Μεταξύ τους φάνηκε, εκ των υστέρων, πως δεν διατηρούσαν τις καλύτερες σχέσεις, ενώ πριν από λίγο καιρό ο Άγγλος επιθετικός κατηγόρησε τον Ολλανδό πως τον χρησιμοποίησε σαν “ασπίδα” του ίδιου όταν η ομάδα δεν απέδιδε.

Ο Σάντσο έχει συμβόλαιο στο Μάντσεστερ μέχρι το 2026, νωρίτερα από εκείνο του προπονητή της Μάντσεστερ. Επομένως, από την στιγμή που δεν φαίνεται ορατή στον ορίζοντα μία ενδεχόμενη επέκταση, τότε όλα είναι ανοικτά και μία πρόωρη απομάκρυνση του Ολλανδού μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Διαβάστε περισσότερα

Αποσύρεται σε ηλικία 28 ετών πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ

Το τρομερό στατιστικό του Κλοπ από τότε που ανέλαβε την Λίβερπουλ

Keywords
Τυχαία Θέματα