Ο Μουρίνιο φεύγει από την Ρόμα και "στέλνει" στον Έμερι φορ που απογείωσε

17:22 18/11/2023 - Πηγή: Contra

Σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της βρίσκεται η Άστον Βίλα και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Ρόμα.

Ο λόγος για τον Τάμι Έιμπραχαμ ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή με την ιταλική ομάδα καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά αρέσει στον Ουνάι Έμερι και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κρούση για την απόκτήσή του.

Ο Έιμπραχαμ είναι ένα από τα

αγαπημένα παιδιά του Ζοσέ Μουρίνιο και κατάφερε υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό έχοντας 9 γκολ και 7 ασίστ σε 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιό του με την Ρόμα εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 αλλά η, όπως όλα δείχνουν, αποχώρηση του Μουρίνιο στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περίοδου κάνει την αποχώρησή του εξαιρετικά πιθανή

Θυμίζουμε πως ο Έιμπραχαμ προέρχεται από τις ακαδημίες της Τσέλσι και ενώ έχει περάσει από την Άστον Βίλα και την σεζον 2018/19 ως δανεικός από τους μπλε.

Η Ρόμα τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2021 από τους μπλε αντί του ποσού των 41.000.000 ευρώ διατηρώντας μάλιστα το δικαίωμα να τον κάνει και πάλι δικό της μέχρι το καλοκαίρι του 2024 καταβάλλοντας μία ειδική ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα