Ο Μουρίνιο στέλνει πίσω στο Παρίσι δανείκο που δεν τον έπεισε

13:54 27/12/2023 - Πηγή: Contra

Τον Ρενάτο Σάντσες έφερε στη Ρώμη τον περασμένο Αύγουστο ο Ζοσέ Μουρίνιο με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά από ό,τι φαίνεται η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα λήξει πρόωρα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του FootMercato, Σάντι Αουνά ανέφερε σε ανάρτησή του πως η Ρόμα έχει ενημερώσει την γαλλική ομάδα πως θέλει να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή με την Παρί να μην είναι αρνητική σ' αυτή την προοπτική καθώς θεωρεί πως ο Ζόρζε Μέντες θα του βρει άμεσα κάποιον άλλοn προορισμό.

Θυμίζουμε πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος έχει καταγράψει μόλις 228 λεπτά συμμετοχής με την Ρόμα έχοντας στο ενεργητικό του ένα γκολ.

Για την περίπτωσή του η Μπάγερν έβγαλε από τα ταμεία της το καλοκαίρι του 2016 το ποσό των 35.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μπενφίκα ενώ τον πούλησε τρία χρόνια αργότερα στη Λιλ αντί 20.000.000 ευρώ.

Εκεί παρέμεινε για μία 3ετια μέχρι η Παρί να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου βρήκε τον αντι-Κέιν στο πρόσωπο του φορ-αποκάλυψη της Premier League

Μάντσεστερ Σίτι: Με τόσα χρήματα κλείνει τελικά τον "μικρό διάβολο" από την Αργεντινή

Η Ρεάλ τον έφερε πίσω για αντι-Ρονάλντο, τελικά τον άφησε ελεύθερο και πλέον δικαιώνεται

Keywords
Τυχαία Θέματα