Ο Νάγκελσμαν πήγε στο γήπεδο με την σύντροφό του και οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή

09:17 8/12/2023 - Πηγή: Contra

Για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας αναμετρήθηκαν Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ με την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Bundesliga να επικρατεί με 2-0 επί των Βεστφαλών.

Στο γήπεδο παρευρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Τζούλιαν Νάγκελσμαν μαζί με την σύντροφό του Λένα Βουρζενμπέργκερ με πολλούς να κατηγορούν τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου πως συνδύασε την παρουσία του στο γήπεδο με οικογενειακό ταξίδι κάτι που είναι αντιεπαγγελματικό.

Ένας εξ αυτών είναι και

ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, Ντίντι Χαμάν ο οποίος, μεταξύ άλλων, θεωρεί ότι η περίοδος για την εθνική Γερμανίας είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και η κίνηση του Νάγκελσμαν είναι ακατανόητη.

"... Όταν το είδα δεν μπορούσα να πιστέψω πως αυτό είναι αλήθεια. Η εθνική ομάδα είναι με το νερό μέχρι το λαιμό της και ο προπονητής πηγαίνει οικογενειιακά ταξίδια στη Στουτγκάρδη. Για μένα αυτό είναι επαγγελματικό και ακατανόητο..."

Για τον Νάγκελσμαν τοποθετήθηκε και ο θρύλος της Μπάγερν, Λόταρ Ματέους, ο οποίος όμως επέλεξε να πάρει το μέρος του λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και δεν υπάρχει κάτι που χρήζει κριτικής.

Θυμίζουμε πως παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την Μπάγερν να απολύει τον Νάγκελσμαν εξαιτίας της σχέσης του με την Βουρζενμπέργκερ, καθώς η γερμανίδα δημοσιογράφος ασχολούνταν ενεργά με το ρεπορτάζ της γερμανικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μίλαν μπαίνει στο κόλπο για τον διακαή πόθο της Γιουνάιτεντ για τη γραμμή κρούσης

Επικό! Φίλαθλος της Άρσεναλ διενεργεί έρανο για να δοθούν ακόμη 29 εκατ. στη Γουέστ Χαμ για τη μεταγραφή του Ράις

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι συνεχίζει τους γρίφους αλλά η παρέα του Μέσι λαμβάνει τα μέτρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα