Ο Ποτσετίνο απαντά σε θρύλο της Γιουνάιτεντ για τον χαρακτηρισμό "Οι χαμένοι του δισεκατομμυρίου"

10:37 26/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του τηλεπαρουσιαστή και θρύλο της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ. Ο Άγγλος, μετά την πολύ χαμένη ευκαιρία του Ποτσετίνο να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο με τους Λονδρέζους, χαρακτήρισε τους "Μπλε" ως τους χαμένους του δισεκατομμυρίου.

Με την εξαιρετική κεφαλιά του Βαν Ντάικ την τελευταία στιγμή η Λίβερπουλ νίκησε την Τσέλσι στον τελικό του Carabao Cup την Κυριακή και εξασφάλισε το

πρώτο από τα υπόλοιπα πιθανά τρόπαια για την τελευταία σεζόν του Κλοπ.

Η Τσέλσι από την άλλη μεριά, η οποία έχει ξοδέψει περίπου 1 δισεκατομμύριο λίρες τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν η καλύτερη ομάδα στην κανονική διάρκεια και φαινόταν πιθανό να κερδίσει τη Λίβερπουλ, η οποία βρισκόταν εν μέσω μιας μεγάλης κρίσης τραυματισμών. Μάλιστα, ο Κλοπ αναγκάστηκε να φρεσκάρει την ομάδα του με τρεις άπειρους εφήβους πριν από την παράταση. Όμως οι Reds ανέκτησαν τελικά τον έλεγχο, με τον Ολλανδό αμυντικό να βάζει το καταλυτικό τέρμα στις καθυστερήσεις και φυσικά οι ηττημένοι έγιναν αποδέχτες σχολίων.

Ο Ποτσετίνο απάντησε στον Άγγλο: "Δεν άκουσα τι είπε, αλλά αν συγκρίνεις την ηλικία των δύο ομάδων, νομίζω ότι είναι παρόμοια. Έχω καλή σχέση με τον Γκάρι και δεν ξέρω πως να μπορώ να εκλάβω αυτή τη γνώμη. Αλλά σέβομαι τη γνώμη του. Κάναμε μερικές αλλαγές με τον Γκάλαχερ και τον Τσίλγουελ στην παράταση"

."Αλλά είναι αλήθεια ότι δεν κρατήσαμε την ενέργεια που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ξέρω πώς μπορείς να περιγράψεις αυτή την κατάσταση. Αλλά αισθάνομαι περήφανος. Αισθάνομαι περήφανος για τους παίκτες, νομίζω ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε μια νεαρή ομάδα και δεν είναι κάτι που πρέπει να συγκρίνουμε με τη Λίβερπουλ μόνο και μόνο επειδή τελείωσε με επίσης μερικούς νέους παίκτες. "Ξέρει ότι η δυναμική είναι εντελώς διαφορετική. Νομίζω ότι δεν είναι δίκαιο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο, αν το είπε αυτό".

Ο Αργεντινός πρόσθεσε: "Πρέπει να νιώσουν τον πόνο, παίζουμε για ένα τρόπαιο και δεν το πήραμε. Τι μπορείτε να μου πείτε για να νιώσω καλύτερα; Τίποτα. Πρέπει να νιώσουν τον πόνο όπως εμείς".

Διαβάστε περισσότερα

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ

Ο Λουίς Ενρίκε με ατάκα έπος αποχαιρέτησε τον Εμπαπέ από την Παρί πριν από την Παρί

Keywords
Τυχαία Θέματα