Ο Σιμεόνε "γείωσε", για άλλη μία φορά, τον Φέλιξ αλλά περιμένει άμεσο κέρδος

11:21 14/11/2023 - Πηγή: Contra

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε για τον Ζοάο Φέλιξ σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε για την παρουσία του Πορτογάλου στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Σιμεόνε τόνισε πως ο Πορτογάλος φορ δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί ποτέ στην ομάδα, έδωσε ό,τι μπορούσε αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός στάθηκε στην δυσκολία του Φέλιξ να κατανοήσει την κουλτούρα και το τι πρεσβεύει η Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά ό,τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής

μόνο καλό έχει κάνει στην ομάδα.

"...Ο Φέλιξ έδωσε σ'εμάς ότι μπορούσε, δεν μπορούσε να δώσει περισσότερα. Όταν δεν μπορείς να καταλάβεις την κουλτούρα της ομάδας που είσαι, είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξεις. Ότι καλό συμβαίνει στον Ζοάο είναι καλό για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αρχιτέκτονας της πραγματικότητας..."

Θυμίζουμε πως Φέλιξ και Σιμεόνε ήρθαν σε ρήξη στα μισά της περασμένης σεζόν κάτι που ανάγκασε την Ατλέτικο να προχωρήσει στον δανεισμό του πρώτα στη Τσέλσι και πλέον στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο νεαρός Πορτογάλος αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας καθώς η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της για να τον κάνει δικό της από την Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2019 ένα ποσό κοντά στα 127.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις αφήνει στο "περίμενε" τον Τούντορ και κλείνει πρώην κόουτς της ομάδας

Σουάρες: Ο Ουρουγουανός πετάει φωτιές στην Γκρέμιο και σκέφτεται να "σνομπάρει" τον Μέσι

Εμπαπέ: Το πάθημα του 2022 έγινε μάθημα για την Ρεάλ και πλέον περιμένει το "σήμα" του Γάλλου

Keywords
Τυχαία Θέματα