Οι ώρες που ξόδεψε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για να πείσει τον Μπέλιγχαμ να ρίξει άκυρο στην Ρεάλ

12:41 14/10/2023 - Πηγή: Contra

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπιασε το πρώτο λαχείο με τα χρήματα που επένδυσε για τη μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ καθώς ο Άγγλος είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας και η καλύτερη μεταγραφή μεταξύ όλων που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με ισπανικό ραδιόφωνο (Cadena Ser), ο Πεπ Γκουαρντιόλα κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για να πείσει τον νεαρό μέσο να ακυρώσει τους Ισπανούς και να υπογράψει με την Μάντσεστερ Σίτι.

Συγκεκριμένα το προαναφερθέν

Μέσο υποστηρίζει πως ο Καταλανός μιλούσε επί τρεις συνεχόμενες με τον Μπέλιγχαμ για να του βάλει στο μυαλό ότι η Premier League και η ομάδα του είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για την εξέλιξη της καριέρας του. Εν τέλει ο... καταφερτζής κατά τ' άλλα Γκουαρντιόλα δεν μπόρεσε να βγάλει κέντα στην υπόθεση και ο ποδοσφαιριστής κατέληξε να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι.

Η μεταγραφή του Μπέλιγχαμ στην Ρεάλ Μαδρίτης κόστισε στο transfer 131.000.000 ευρώ ενώ παράλληλα ο παίκτης εξασφάλισε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο. Πάντως, έπειτα από την κοινοποίηση της απόφασης του διεθνούς μέσου ο Γκουαρντιόλα φέρεται να ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή και την Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταξύ τους συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Το μυθικό επίτευγμα του Ρονάλντο με την Πορτογαλία κόντρα σε παίκτες από σχεδόν 190 χώρες

Ο Μόντριτς έδωσε πιστοποίηση στο μεγάλο ταλέντο της Ρεάλ: "Θα φέρει χαρά στους φιλάθλους μας"

Ανοίγει θέση για τη μεγάλη μεταγραφή του Μαγκουάιρ και το αντίο στο Μάντσεστερ

Keywords
Τυχαία Θέματα