Οικονομικά ζόρια για Τσέλσι, αφήνει τις μεταγραφές των 100 εκατ. και πιάνει αυτές των 50...

10:49 7/3/2024 - Πηγή: Contra

Αν πριν 10 χρόνια κάποιος υποστήριζε πως η ομάδα του βρίσκεται σε δεινή θέση επειδή ο προϋπολογισμός της επιτρέπει να δαπανά μόνο 50 εκατομμύρια αντί για 100 plus για κάθε μεταγραφή, θα χαρακτηρίζονταν ως τουλάχιστον εριστικός...

Η Τσέλσι λοιπόν έχει πάρει την απόφαση από ότι φαίνεται να κινηθεί λίγο πιο "ήρεμα" στο μεταγραφικό παζάρι λόγω FFP. Οι περιορισμοί που περιτριγυρίζουν την ομάδα κρατούν πίσω τις φιλόδοξες μεταγραφές, επομένως χρειάζεται περισσότερη

ουσία και στόχευση στις επόμενες μεταγραφικές περιπέτειες της Τσέλσι. Η ομάδα λοιπόν φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της έναν παίκτη που ενθουσιάζει, βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και αναμφίβολα μπορεί να ενισχύσει του Λονδρέζους που έχουν ανάγκη τα καλά και ουσιώδη τελειώματα των φάσεων.

Ο Νίκο Ουίλιαμς, έχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό του που έχει οριστεί γύρω στα 43 εκατομμύρια λίρες, αλλά αμείβεται με περίπου 100 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Θα ταίριαζε επίσης στη μεταγραφική στρατηγική της Τσέλσι να αγοράζει νέους, πολλά υποσχόμενους παίκτες και να τους βάζει με μακροχρόνια συμβόλαια για να "σπρώξει" τους αριθμούς στο μισθολόγιο προς μία πιο ευνοϊκή κατεύθυνση.

Ο Γουίλιαμς μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε πλευρά και έχει πετύχει έξι γκολ στη LaLiga τη φετινή σεζόν. Η Τσέλσι βέβαια διαθέτει πολλούς παίκτες, με αρκετούς από αυτούς να έχουν συμπληρωματικό ρόλο, και ίσως χρειαστεί να προκύψει πώληση προτού μεταβεί σε αγορές για νέους παίκτες το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Τεν Χαχ έχει το άγχος, οι παίκτες τους τραυματισμούς, και όλοι μαζί είναι μία "ωραία ατμόσφαιρα"...

Τι ισχύει με τα σενάρια αποχώρησης του άφαντου μεταγραφικά Ραχίμ Στέρλινγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα